Rätten toppades sedan medsmörstekt svamp och lite färskhyvlad parmesanost. Det blev ravioli med fyllning av svamp och till det lagade jag till en sås med hängmörad biff från Hälsingestintan som fick simma i rödvin och grädde
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Servera till ett gott potatismos och de andra tillbehören. Pssst lingon-rödlökschutneyn är MITT alldeles egna hoppkok och det hittar ni i inlägget före detta…
Den var dock den godaste jag ätit, perfekt mediumoch så mör att köttet bara faller sönder i gommen. Pressa gärna lite citron över köttet, det ger en fräsch känsla av medelhav
Helstekt oxfilé. Dela smöret i klickar och lägg i bunken med den kalla stekta löken. Se till att smöret är rumstempererat när du börjar arbeta med det, då går det smidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.