I mitt recept på rostad brysselkålmedvitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
Tillsätt lök, vitlök och citronskal och -saft. 1 Stek brysselkålen i olja och smör 2–3 minuter. 500 g halverad färsk brysselkål. 2 pressade eller rivna vitlöksklyftor
Riv eller pressa ner vitlök efter smak. Förbered grillen med briketter i halva grillen. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöks och persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket och med enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vi gillade en hel bit oxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. Stek kyckling i en panna, pressa ner vitlök och salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.