Jäklar i mig vilken god ryggbiff jag fick till igår. Grillade den hel på indirekt värme och serverade den med ugnsbakade egenodlade tomater, kryddsmör och sötpotatis
Ryggbiffmed mumsig brysselkål och bearnaisesås. Servera med Tid. Ca 600 g skivade ryggbiff (ca 150g per styck). • Stek på medelvärme i smör under 2-3 minuter på varje sida
Smaka av med salt och vitpeppar. En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Men nu ville jag ändå fixa till en god sås och då googlade jag upp på kall bearnaisesås och vips, den var hur lätt som helst
Skulle såsen skära sig börjar du om med en äggula och vispar sedan ner den "spruckna" såsen. En hemmagjord bearnaisesås är inte alls svår att få till, bara man tar det lugnt och försiktigt
Så där stod jag med min ryggbiff och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den. Jag fick tips av en vän om att det såldes fin ryggbiff i bit billigt och det kunde jag inte stå emot
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vi gillade en hel bit oxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.