4 Rotfrukter 900 g fast potatis 1 morot 2 palsternackor 250 g rotselleri 2 msk olivolja salt och peppar 1/2 tsk rosmarin Kyckling 650 g minutfiléer av kyckling 1 tsk olja Persiljedipp 1/2 kruka persilja 2 dl lätt crème fraiche (vitlök) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Stek kycklingen i smör och krydda med salt, peppar och grillkrydda. När kycklingen är klar fräser du på sparrisen i en klick smör och pressar en vitlöksklyfta över
Lägg kycklingen i en ugnsform och krydda med salt och peppar. Denna kycklingen fick en god marinad gjord på kinesisk soja, matolja, vitt vin, ingefära och färsk timjan
* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukteroch lök
Jag började med den rostadevitlöken, skar av toppen och lade på lite utav gårdagens kryddsmör. Jag mixade sedan den tillsammans med en klick majonnäs, och rörde ihop med créme fraiche, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.