Jag serverade min kyckling med ugnsgrillade grönsaker och en bearnaisesås. Om du vill så knyter du ihop kycklingen med steksnöre, inte nödvändigt men den håller ihop bättre då
Köpte färdigmarinerad flankstek från Scan med svartpeppar. -) Jag måste bara ge mig ut och plocka fläder, så jag kan sätta en rejäl sats med flädersaft innan det är försent
Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vi gillade en hel bit oxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Helgrillad entrecote. Tycker verkligen att det är så himlans gott med grillad mat. Vi i Varberg har turen med att ha ett flertal butiker med väldigt bra kött
Gnid in köttet på båda sidor med salt och peppar. Garnera med persilja och oregano. 700 g flankstek. Grilla 5 minuter per sida tills innertemperaturen är 60°
Stick in en stektermometer med spetsen i den tjockaste delen. 600-800 g flankstek. 1Grillad flankstek. Krydda köttet med salt och peppar och låt det ligga i rumstemperatur cirka 20 minuter. 1Pensla köttet med glazen och bryn det på grillen på båda sidor. Pensla köttet med glaze 2–3 gånger på slutet. 1Ta upp köttet på en skärbräda, pensla det med mer glaze och låt vila i cirka 20 minuter
Kycklingsoppa med bacon och sparris. Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.