Blanda samman ingredienserna till rubenoch gnid sedan in hela köttbiten med kryddblandningen. Rub. Vänd sedan köttet och stek det på andra sidan, under tiden pensla den färdigbrynta sidan med hälften av honungen
Rub är en kryddblandning som du gnuggar in i quornfiléerna innan grillning medanglaze penslar du på under tiden din filé grillas för att ge mer smak och finare yta
valfri marinad eller rub. Krydda med salt och peppar. Förbered grillen med briketter i halva grillen. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Rosta valnötter genom att lägga dem i en het stekpanna utan olja och sväng runt dem tills de börjar få färg
Smaka av med salt och peppar. Det är så skönt när det är enkelt och går snabbt. Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet
Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Kantarellsåsen lägger man ovanför fläskkarrénoch toppar med riven ost. Man kan använda fläskytterfilé eller fläskfilé istället för fläskkarré, då blir den festligare
Låt köttet bli nästan klart på indirekt värme och börja då pensla på glazen i omgångar medans du vänder köttet, ta inte för mycket åt gången så det droppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.