Ingredienser Portioner. 4 1/2 gul lök 1 msk smör 1 tsk vetemjöl 1/2 dl rött vin 2 msk kalvfond på flaska 2 dl crème fraiche 2 msk konjak 1 msk grönpeppar i lag Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
så det måste jag ju göra senare,,jag har nämligen vunnit något med bloggen och via bloggen. därmed så får ni helt enkelt bara ett kortare inlägg med endast helgens menyförslag
Blanda ner citronskal och –saft i creme fraichen. till ochmed snöblandat regn idag. JAG KOMMER GÖRA PÅSKAFTON/PÅSKDAGEN I ETT EGET INLÄGG MED PÅSKBUFFÉ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.