Helgmeny i påsk...långfredag och annandagen...
Att vara mamma och gilla livet
Att vara mamma och gilla livet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg skalade potatis
  • 3 skalade morötter
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 5 dl Milda Mat och Visp 26%
  • salt
  • vitpeppar
  • Laxfileér
  • 4-6 laxfileér 1 skivad citron
  • 0.5 pkt fryst dill
  • salt
  • svartpeppar
  • margarin
  •  
  • Ugn
  • 2 citroner
  • 0.5 dl färskpressad citronsaft
  • 400 g fläskfilé
  • 1 msk smörrapsolja
  • 2 tsk mjöl
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk kinasoja
  • 0.5 tsk balsamvinäger
  • 1 tsk konc svartvinbärssaft
  • 1 krm timjan
  • 1 tsk stötta enbär
  • 1 st köttbuljongtärning
  • 1 dl torkade tranbär
  • 2 msk grovhackad timjan
  • 100 g smör
  • 3 ägg 2.5 dl socker
  • 250 g Arla Kesella, kvarg
  • 1 citron rivet skal,saft
  • 4 dl mjöl
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 1.5 tsk vaniljsocker
  • 2 dl kokosflingor
  •  
  • Servering
  • vispad grädde
  • skivade persikor på brk
  •  
  • Ugn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.