En skål med yoghurt, kvarg eller annan gott. HEMGJORD MUSLI. Och några skeda musli… Med detta i magen står du dig bra oavsett vad måndagen har att erbjuda
När den rostade blandningen kallnat lite kan du blanda den med flingblandningen, vetekli, krossade linfrön, farinsocker och russin i en lagom stor skål
Efter min spenderade vecka i Medlefors där jag varje morgon fick äta deras hemgjordamüsli kunde jag inte hålla mig, jag var tvungen att också göra en egen
Förvara müslin i en burk med tättslutande lock. Det här är den godaste müslin jag vet, dessutom är den både nyttigare och billigare än müsli från affären
Crunchy müsli – Granola. Tillsätt vätskan till müsliblandningen och rör om och klumpa ihop. Vill man ha russin tillsätter man 1 dl när müslin är färdig
Inte så dumt med en tallrik yoghurt och müsli nu på kvällen istället för andra snacks framför TV. Låt svalna och häll sedan upp i en burk med tätslutande lock
Det är rejält med hetta i såsen så minska på chili/vitlök om du vill ha den mildare. Utöver styrka kan du laborera väldigt mycket med smaker i den här såsen – tillsätt lite vinäger för syra, lite sirap för sötma, tomatpuré för mer tomattouch osv
Tröttsamt men jag förstår att det är för att jag är lite nervös och tänker mycket på tävlingen i och med att jag lagt ner så mycket tid och energi på förberedelserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.