UGNSBAKAD BUTTERNUT SQUASH MED OST. Redan bara namnet utlovar ju godsaker, smör och nötter… Smaken är söt och nötaktig och det passar bra med ett saltare alternativ till
Lägg halvorna i en ugnsform och fyll på med vatten till hälften av butternuten. Jag har experimenterat receptet fram och tillbaka några gånger och äntligen fick jag till det med rätt konsistens, krispighet och smak
salt, smaka av med. Mixa soppan slät, tillsätt ev mer vatten (eller lite kokosmjölk/matlagningsgrädde/sojagrädde om du vill ha en krämigare soppa) och smaka av med salt
Ett blogginlägg med pumpa eller butternut squash så här på höstkanten. Häll över skålen med de blöta ingredienserna på de torra och blanda väl till en smidig smet
Jag vände ner gnocchin i brynt smör, eller beurre noisette som det heter på franska på grund av den nötiga smaken som framträder på smöret när det brynt en stund, tillsammans med rostade hasselnötter, créme fraiche och färsk gräslök
Hacka sedan i butternut pumpan, buljongtärningen, chilin och rosmarin, täck sedan med vatten. Tänkte i alla fall dela med mig av soppan jag tillagade utav den
Ta fram en tallrik och kläck ett ägg, rulla pumpabitarna i ägget och lägg dem sedan på ugnsplåtar med bakpapper – strö sedan över majsmjöl på bitarna och gnugga in på båda sidorna med händerna, behöver inte vara så noga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.