Helgen, ben och recept
SUSSIS FITNESS
SUSSIS FITNESS
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,6 kg torsk och massa grönsaker.
  • 800 g torsk
  • ingefära färsk
  • 50-100 gfärsk grönkål (hackas)
  • 1 st färsk fänkål (skivas)
  •  
  • Torsk med pepparrot
  • 800 g torsk
  • ½-1 färsk pepparrot (fin riv)
  • 100-150 färsk grönkål (hackas )
  • ½-1 purjolök (skivas)
  • salt peppar
  • Lägg den hackade grönkålen och purjolöken i botten av en gratängform
  • Lägg fisken ovanpå
  • Riv pepparrot över fisken och salta och peppra
  • In i ugnen 15-20 min 200 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.