Roséskumpa i kvällssolenVilken tajming, när vädret bestämde sig för att ge oss tillbaka sommaren begav vi oss till svåger och svägerska med tillhörande utomhuspool, tack för den
Pensla med olja, citron och persilja eller helt enkelt med vanlig grillolja. Grönsaks- och halloumispettPaprika i skivorZucchini i långa strimlor gjord med osthyvel eller i slantarCocktailtomaterHalloumi-ost i kuberTrä upp alla grönsaker och osten på spett
Smeta in köttet med lite olivolja och häll över rubbingen och platta in kryddorna med händerna. Börja med att rensa revbenen, dra bort membranet på baksidan, se hur man gör i mitt inlägg HÄR
Hinner inte riktigt med att att sköta bloggen som jag vill. I helgen har det varit innebandycup för sonen och då har det varit fokus på dels bra förstärkt mellis, lite snabba energier och så snabbakat bröd
Hittade fina entrecot(er) med ben, ekolgiska biffar och tunnskivad högrev. Innan du ska grilla så ”duttar” du köttet med lite hushållspapper för att ta bort den vätska som saltet dragit ur
Vi åt med vispad grädde, kanel och lite honung. Det som är bra med lchf är att allt är glutenfritt. Helgen har varit hyffsat lugn, det blev lite pulkaåkning igår och idag har vi varit och kollat på en lägenhet och fikat hemma hos mina föräldrar
Middagen bestod av grillad fläskfilé som var fylld med marinerade vitlöksklyftor och sedan baconlindad, grillad gul lök, rostad färskpotatis, coleslaw och en grym sås
Den här helgen fick jag oväntat besök av min syster vilket gjorde grillningen extra härlig. Mycket mat med andra ord, men när grillen väl är igång är det lika bra att laga extra till nästa dag
Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.