Lägg kycklingeni en form (eller icrocpotensinnerformigen) och häll såsen ovanpå. Putsa kycklingenoch lägg i plastpåse tillsammansmeddijon, salt och peppar och färsk, hackad dragon
Otroligt enkelt recept, ner med grejorna i grytan och sju timmar senare var maten klar. Jag har också läst att man inte ska ha torkade örter medhelatiden, men det fungerade utmärkt
Torsdagen hade jag minvanliga kortdag och fredagen blev inteheller någon full arbetsdag, så medfaciti hand skulle jag nog ha varit hemma längre innan jag försökte mig på att jobba
Tänk bara på att ta ut grytan efter halva tidenoch vända på potäterna så de blir jämnt kokta). (vill man så går det alldeles utmärkt att lägg ner några potatisar också i grytan, de kommer att vara färdigkokta när kycklingen är klar
När kycklingen är klar så tar du den ur grytan ochsilar ner vätskan från crockpotteni en gryta. Slå oljan i botten av crockpottenoch lägg i de skivade rotfrukterna och löken
Idag bjuder jag på helkycklingallt-i-ettigen. Det har varit en minst sagt tuff vecka där jag intevaritheltfriskoch så två klasser medmuntliga prov på det
Till nästa gång ska jag göra mer kompottoch ha i fler helavitlökar. Servera med bröd och en god sallad, ugnsbakad potatis eller rotfrukter är också gott att servera tillkycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.