Pensla köttet med glazen några gånger mot slutet. Pensla en sista gång med glaze före servering. Pensla majskolvarna med olja och grilla dem runtom på medelvärme tills de har fått fin färg
Låt ligga i kyl i minst 2 timmar, helst över natten Torka av köttet och grilla det på medelvärme på gasolgrill eller över indirekt kolglöd. 2 kg Scan fläskkarré i bit benfri
Utmärkt till helgens grillningar. Smaka av med salt och svartpeppar. Man kan ju inte enbart äta coleslaw, så vi grillade även lite tunna revbensspjäll köpta hos Gårdsbutik Thuresson
Börja medcoleslawen, skiva eller strimla vitkål och fänkål tunt. Eller koka upp vatten med salt och slå över revbenen som ligger i ugnssäker form så att vattnet täcker
Putsa filén från hinnor, skär ett snitt längs hela filén och fyll den med röran. Mosa fetaosten tillsammans med creme fraichén, hacka purjon fint & blanda i, smaka av med salt & peppar
I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Är det inte galet vad gott det är med grillat, speciellt när kvällssolen värmer en aprilkväll
Stek dem på sekundär värme, dvs vid sidan av kolem med klotlocket på så får du en saftig hel fisk. Vi åt det på enklaste sätt med lite färskpotatis vänt i basilikaolja
Grillad pluma . Vegetariska kåldolmar med gräddsås och pressgurka. Pinchitos med saffransris. Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad
Det blev i helgen en favorit i repris. Vi grillade även ryggbiff som jag köpt på Thuressons. Så smidigt att låta köttet koka under dagen och sedan bara pensla det med färdig bbq-sås vid grillningen
Smält smöret och blanda med soja och kryddor. Pensla kycklingen med det. Kolla om kycklingen är klar när köttsaften är klar och inte rosa när du sticker med en kniv i lårbenet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.