Blanda crème fraiche med majonnäs. Smaka av med salt och peppar. /Köket redaktionen 1 helgrillad kyckling. 1 helgrillad kyckling 400 g pasta (gärna farfalle eller penne) 2 paprikor, gärna i olika färger 1 gurka 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger 10 cm purjolök 400 g majs 1,5 dl majonnäs 2 dl crème fraiche örtsalt svartpeppar
Måndag blev till fredag, och då var det helg. Krämig risoni medgrillad kyckling och bacon. Ta bort kycklingköttet från den grillade kycklingen, skär i mindre bitar
Blanda crème fraiche med majonnäs. Smaka av med salt och peppar. 1 helgrillad kyckling. 11 helgrillad kyckling 400 g pasta (gärna farfalle eller penne) 2 paprikor, gärna i olika färger 1 gurka 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger 10 cm purjolök 400 g majs 1,5 dl majonnäs 2 dl crème fraiche örtsalt svartpepparRensa och skör köttet från kycklingen i strimlor
(Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen. Mixa vitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer
Blanda crème fraiche med majonnäs. Smaka av med salt och peppar. /Köket redaktionen 1 helgrillad kyckling. 1 helgrillad kyckling 400 g pasta (gärna farfalle eller penne) 2 paprikor, gärna i olika färger 1 gurka 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger 10 cm purjolök 400 g majs 1,5 dl majonnäs 2 dl crème fraiche örtsalt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.