Blanda sirapen och filen i en stor skål. Rör sedan ner resten av ingredienserna med en slev. Se till att blanda bikarbonaten och brödkryddorna med en del av mjölet och häll i filblandningen
Heja svartkålen. Postat av Elin måndag 28/11 2016 kl. 9. 34 Kommentera. Det kom en massa snö. Som försvann. När jag städade i trädgården förra veckan upptäckte jag att vår svartkål hade börjat om på nytt med nya fina blad
Den här gången till lilla Ebba som döps idag. Jag har återigen fått äran att göra en doptårta. Enligt önskemål från "plastmormor" bakad av ljusa bottnar med fyllning av mörk toblerone- samt mjölkchokladfluff och hallonmousse
1. Smörj en kakform och bröa den med mannagryn. 2. Blanda vetemjöl, socker och bakpulver. 3. Finfördela det rumstempererade margarinet med en gaffel, eller med fingertopparna, i mjölblandningen tills det blir en grynig massa
Här är en tårta som jag gjort åt min sambos mosters dotter Ebba. Det är en devils food cake med ett lager jordgubbs smörkräm & ett lager smörkolakräm sedan har jag täckt den med chokladsmörkräm och sugerpaste med jordgubbssmak
HEJA SVERIGE. Grattis på Sveriges Nationaldag. eller vad man nu säger. Blev minsann något litet solbränd igår på armar, huden ovan bopparna och ansiktet
Oj vad jag ska heja. God kväll. Idag slutade jag tidigt och efter jobbet tog jag med mig barnen och mötte upp mormor på stans biblioteket, där vi läste böcker, spelade spel, lekte och fikade såklart
Lördagskvällen planerar vi att sitta klistrade framför tvn med telefonerna i händerna, ivrigt hejande och röstande på Ystads egen favoritpåg - HEJA FRANS
Hejaheja. Varje år ringer jag till min mamma och frågar om receptet och varje gång säger min mamma. Det är väldigt mycket socker i receptet, inte speciellt nyttigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.