Riv skalet från båda citronerna samt saften från en citron till blandningen. 2 citroner (saften av den ena, skalet från båda). 1 kg kycklinglårfilé 8 tomater salt peppar 100 g oliver 4 knipplökar 2 citroner (saften av den ena, skalet från båda) 3 kvistar rosmarin 1 dl olivolja 200 g fetaost
Från min son. ) Efterlängtade blender från Dualit, som jag gått och suktat efter sååååå länge. (till en form 12 cm i diameter)30 g smör1 ägg1 dl mandelmjöl1 msk kokosnötmjöl1 msk hasselnötsmjöl3 msk grädde3 msk honung/kokossocker eller som i mitt fall ekologisk palmsocker från sockerpalmen Arenga Pinnata1 krm vaniljpulver0,5 tsk bikarbonat0,5-1 tsk ättika/vinägerTill frosting/kräm. Han flyttar snart hemifrån och kan inte vara med när jag fyller 40 år, så han gav mig present nu, innan han åker
Skala samtliga grönsaker och skär ner i mindre bitar. Lägg på plåt tillsammans med kycklingen och pressa över citronsaft, häll på soya, lite olivolja, salt och peppar
Skär kycklingen i strimlor. Skär paprika och purjo i strimlor. Fräs kycklingen ordentligt i olja. Tillsätt paprika och purjo, vinäger, soja, salt och vatten
Dela kycklingen i bitar. Skala löken och vitlöken. Dela löken och champinjonerna (om de är stora). Fräs bacon, lök, vitlök och champinjoner i en traktörpanna eller vid gryta
Rensa och skör köttet från kycklingen i strimlor. Glöm inte att matsortera kärnhus från paprikan till återvinning för mer hållbar matlagning och njut av din pastasallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.