1 kokt
ris blandat med gröna ärterPutsa kasslern och skär den i cirka 1 cm tjocka skivor. Öppna ananasburken och häll av juicen i ett mått. Smörj en ugnsfast form och lägg kasslerskivor med ananasringar, lite omlott i formen.
1 Sätt
ugnen på grill, 225 grader.
1 Sås:
Smält smöret i en kastrull, rör ner mjölet och späd med ananasjuice, kycklingfond, grädde och mjölk och koka under omrörning i cirka 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Rör ner nästan all ost.
1 Häll
såsen över kasslern. Strö över resterande ost. Skär de två ananas- ringar som är kvar i bitar och lägg i formen. Gratinera i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.
4 1 gul lök 1 förp ananasbitar i juice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Till servering 4 port ris Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.