Havtorns- och vaniljpannacotta med honeycomb
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 stora portioner
  • 2 dl koncentrerad havtornssaft
  • / 8 dl laktosfri vispgrädde
  • / 6 msk strösocker
  • / 1 vaniljstång
  • / 5 gelatinblad
  • 0,5 dl vatten
  • / 2 dl strösocker
  • / 0,5 dl råsocker
  • / 140 g flytande glukos
  • / 0,5 dl honung
  • / 2 tsk bikarbonat
  • 25 cm Blanda vatten, strösocker, farinsocker, glukos och honung i en stor kastrull. Värm på låg värme tills sockret är upplöst. Vrid värmen på medium

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.