Lägg i hackad dill och havskräftorna. Hacka rödlök, räkor och dill. Blanda med creme fraichei en skål. Värm grädden, krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält ner i den varma grädden
The post Spagettiigräddigtomatsås appeared first on Kryddburken. Ett lyft för smaklökarna är denna härligatomatsås som fått puttra ihop med en skvätt grädde
Originalreceptet på biffarna kommer från Remsan som hade gjort jordnötssås till och Charlotta gjorde om såsen till en gräddigtomatsås, jag tackar hjärtligt för det här smarriga receptet tjejer
Vi försöker äta vegetariskt en gång i veckan, oftast så blir det fetaostpaj, grekisk pasta (en stor favorit), böngryta med matvete, grekisk sallad eller kikärtsbiffar
Det här är verkligen en god rätt som tjänar på att koka bra länge så köttet blirordentligt mört. Den är lätt att laga och tar inte lång tid, ja, förutom när köttet ska koka då men då ”sköter den sig ju själv” om man säger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.