cirka 500 gram havskattfilé. 500 gram havskattfilé. Absolut underbart gott. Måste testas. Det här är ett modifierat recept från ”Stora fisk- och skaldjursboken” av Susanna Tee
Pärlcouscous har sina rötter i Libanon där den heter Moghrabiah. Pärlcouscous får lite mer tuggmotstånd än vanlig couscous och i den här rätten möter tugget goda smaker av yoghurt och örter
Smöra en ugnsfast form lägg havskattfiléen ovanpå. Lägg upp på tallrik med hjälp av serveringsring potatisblandningen, en klick med skaldjursröran, på mitten lökblandningen, ovanpå havskattfilé samt garnera med lite räkor
Skär havskatten i jämna skivor och stek dem i panna med salt och peppar. Placera havskattfilé ovanpå och en klick parmesansås samt garnera med pancetta, Placera citronklyftan på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.