1. Smält smöret, låt svalna. 2. Blanda samtliga torra ingredienser i en bunke. 3. Vispa upp ägg och mjölk. Vispa ner de torra ingredienserna, sikta gärna ner dem
chokladvåfflor, hallonvåfflor, banan- och chokladvåfflor, äppelvåfflor m. Viska samman, ägg, mjölk och olja, vänd sedan ner i bunken med torra ingredienser och låt svälla 15-20 minuter
Jag tror att det blir som allra bäst om man gör smeten ca 20-30 minuter innan gräddning för att låta smeten stå och dra ihop sig en aning, men det fungerar absolut att göra den precis innan gräddning också
Idag är det ju våffeldagen så våfflor blev det finns många teorier om det men idag går vi på den att man firar in våren eftersom vi har en knall dag med strålande sol ,nästan stilla och +17 i skuggan bättre väder på våffeldagen får man nog leta efter
havrevåfflor med chèvre, jordgubbar, ruccola, pekannötter & limechiasylt. Våfflor tenderar ju ofta att vara något sött med grädde & sylt som serveras på våffeldagen
Havrevåfflor med bär. Nyttiga fetter med lax och avo-macka. Lägg dem på knäckebröd tillsammans med avokado och fyll på med massor av hälsosamma fetter och D-vitamin
) Det här var bara en liten del av brunchen och vi åt bara en var så om man vill äta de här till lunch eller liknande skulle jag nog säga att man borde göra 3-4 stycken till en person
Detta recept är visat 1738 gånger. Hej. Idag är det äntligen lite sommar igen. Har suttit på balkongen hela eftermiddagen och pratat skit med en vän och vi har bara njutit
Havrevåfflor med pepparkakssmak. Bästa dagen på året är nästan här - Våffeldagen. Imorgon är den stora dagen här dock och därför vill jag idag lägga upp ett recept jag gjorde för ett bra tag sedan - glutenfria proteinrika våfflor med vaniljkvarg, en skvätt filmjölk, hallon och Paleo Coconut Crunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.