Tillsätt smör eller kokosolja och finfördela det snabbt i mjölblandningen med fingrarna. Om du använder kokosolja var försiktig med dina varma händer så att oljan inte smälter för mycket, det kan vara bättre att köra ingredienserna i matberedare
De här sconsen med havregryn i är riktigt, riktigt goda. Servera med ditt favoritpålägg men mitt tips är smör och mesost (om man gillar det), jättegod kombo
Med inspiration från boken BAKA glutenfritt. Med inspiration från boken BAKA glutenfritt. )8 bitar. 90 g havregryn250g havremjöl eller bara havregryn 1 knapp msk kokossocker2 tsk bakpulver1 msk fiberhusk50 g kall kokosolja300 g havremjölkBlanda allt väl i en bunke, låt stå i 15 min
Serveras nygräddade med smör, lite marmelad och en god ost. Har bakat havrescones till frukost som vi strax ska hugga in på, men tänkte att ni kanske också ville ha ett frukosttips först
Misopasta är sojabönor, ris eller korn som fått fermentera tillsammans med en jästsvamp. Resultatet blir en tjock pasta med mycket umami som man kan använda som krydda eller buljong
Vi gjorde Havrescones och havregrynsgröt med banan och kanel. Förutom att vi har ätit en extremt god tårta så har vi även hunnit med en supermysig frukost till Vasaloppet
Rör ner idealmjöl och späd med mjölken. Servera med rökt skinka, kokt potatis och tomater. Skala och skär palsternackorna i 1/2 cm tjocka skivor på längden
Pensla dessa med marinaden eller vänd dem i marinaden. Hade palsternackor i kylen som började bli gamla så jag bestämde mig för att göra detta receptet som jag hittade här
2 Hetta upp oljan till cirka 180 grader och fritera palsternackan gyllene och frasig i omgångar. 1 Skala palsternackorna och strimla dem fint på längden
Smaksätt med olja, citronskal, salt och vitpeppar. Blanda med hackad dill och mandel. Hacka löken och stek i lite olja, skär gurkan i mindre tärningar och stek med, tillsätt chili, ingefära, honung, citronsaft, smör, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.