I år blir det klassisk knäck samt en underbart god och seg fransk chokladkola som hamnar på gottebordet, tillsammans med den obligatoriska asken med after eight förstås
Salt kola möter ett krispigt havreskal och toppas sedan med bär efter smak. se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Tillsätt kakao, flingsalt, vaniljpulver och apelsinsaft och mixa tills allt kombinerats väl. I detta fall en chokladkolamed smak av apelsin, som dessutom är lite hälsosammare än den traditionella kolan
Strö rikligt med grovt salt i en form och lägg korven/korvarna på saltet. Hade det inte envisats med att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällens middag på balkongen och ätit där, men vi får väl njuta av den soliga utsikten genom fönsterna istället
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till stranden och jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Havrerutormed choklad, nougat ochflingsalt. För sjunde året i rad uppmanas vi till att fika med fairtrademärkta varor, så många som möjligt på en och samma dag
Skala och skiva löken. Häll mjölet och ströbrödet i två andra djupa tallrikar. Vänd sillfiléerna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd
Smält chokladen i en plastbunke i mikron på medelhög effekt, eller i ett vattenbad • Blanda ner russin, cornflakes och kokos • Häll upp chokladblandningen på en plåt med bakplåtspapper och låt den svalna i rumstemperatur • Vid servering, bryt eller skär bitar av bräcker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.