18 cocktailtomaterMät
upp havreris, vatten och salt samt eventuellt gurkmeja (valfritt). Koka upp och sätt på lock. Sänk värmen och koka på svag värme i ca 13 minuter. Se upp så det ej kokar över. Ta av från värmen. Är det vatten kvar häller du av det. Låt stå under lock 2-3 minuter. HAVRERISSALLAD: Skölj och tärna paprika, skala och tärna morot, skölja och grovhacka spenat samt tärna tomater. Fräs paprika och morot tillsammans i olivolja ca 5 minuter samt tillsätt chiliflakes. Tillsätt tomater och spenat och fräs någon minut till. Tillsätt det kokta havreriset och blanda runt samt låt blir genomvarmt. Smaka av med salt och peppar. Havrerissalladen är klar att servera.
Koka havreriset med grönsaksbuljongtärningen efter anvisningarna på paketet och tillsätt olivolja. Strö över en del av örterna över laxen och resten i havreriset
Koka under tiden Svenskt Havreris enligt anvisningar på förpackningen. 14 port Frebaco Kvarn Svenskt Havreris. 1Servering4 port Frebaco Kvarn Svenskt HavrerisSkölj och skär svampen i kvartar
Till servering3-4 pak choi 4 port havreris färsk koriander rostade sesamfrön. 400 g kycklinglårfilé, reko ekologisk, gärna med skinn 4 pak choi sesamfrön
matvete, havreris eller nudlar. nudlar, matvete, havreris. 3 dl klibbigt ris eller havreris, kokt. (Om du inte har något överblivet ris börjar du med att koka ris enligt förpackningen och låter svalna) Skala och riv löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.