Fruktsalladmed exotisk gräddeoch rostad kokos. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt till fika, men när solen skiner och det är varm och gott är en fruktsallad alltid rätt
Blanda den turkiska yoghurten med vaniljsockret och servera medfruktsalladen. När det smält samman, tillsätt havregrynen och låt det steka med en stund tills grynen fått lite färg och blivit lite rostat
Avnjutas med lättvispad grädde. Det är gott med lite frukt efter all julmat, och den här håller sig i kylskåpet så man kan gör den dagen innan, utan att frukten blir brun
Mitt namn är Jonna och jag vill fylla mitt liv med så mycket glädje och kärlek som det bara går. Jag har fått diagnosen IBS vilket gör att jag måste anpassa mitt liv och ätande ganska mycket efter detta, men väljer att se det som en utmaning istället för att deppa ner mig i det
kokosgrädde eller grekisk yoghurt med lite honung. Varför inte testa en julig variant av fruktsallad som innehåller apelsiner, äpple och banan och som toppas med lite gojobär och en sockerlag på kokossocker och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.