Smält chokladmed lite smör och ringla över kakorna, även här ta precis så mycket som du själv vill, det är dina kakor och ingen dömer dig för hur mycket choklad du vill ha
-) Mörk choklad innehåller en hel del järn, så med nyponpulver eller någon annan C-vitaminkälla så blir detta väldigt bra godis för de som behöver få i sig extra järn
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Chkolad kaka med Baileys ganache. Smält choklad i vatten bad. Smörkräm med Baileys. Vispa ihop smör o socker till en slät krämTillsätt chokladenVispa äggvitor o blanda i saltet, vispa till en maräng o ställ åt sidaBlanda i vetemjölet lite i tagetO sist blanda i försiktig äggvitor
Med lite havregryn i smeten, och smaksättning i form av hallon, pumpakärnor och bitter mörk choklad, passar dessa kakor sig lika bra till eftermiddagsfikan eller picknicken, som till en lång, härlig söndagsfrukost
Blanda ihop med havresmeten. Supergott som en blandning mellan chokladbollar, kladdkaka och muffins. Smält smöret, blanda sedan med havregryn och låt stå ca 5 min
Blanda ihop med havresmeten. Supergott som en blandning mellan chokladbollar, kladdkaka och muffins. Smält smöret, blanda sedan med havregryn och låt stå ca 5 min
Jag valde att baka en kokoscheesecake-kladdkaka, alltså kladdkaka med kokoscheesecake ovanpå. Nötterna blev mandel, kokos - hade jag både kokosflingor och kokosmjölk och så hade jag vanlig mörk choklad i kladdkakan
Blanda med övriga ingredienser. Jag älskar vit choklad och nötter och det kunde bara inte bli fel. Vit chokladmednötter, kokos och torkad frukt200 g vit choklad1 dl rostade cashewnötter1 dl rostade solrosfrön1 dl kokos1 dl hackad, torkad ananas eller mangoSmält chokladen i mikron eller över vattenbad. 200 g vit choklad. 1 dl rostade cashewnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.