Här har jag bakat ett surdegsbröd medvalnötterochtranbär i. Man kan blanda ihop sin egen surdeg och vänta ett par dagar eller eller få hjälp med blandningen av surdeg
Tillsätt majonnäs ochtranbäroch toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär. Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar
Det är ändå något speciellt med stora, lite sega cookies. Den här varianten fick smak av kokos, tranbärochvalnötter, men egentligen kan man smaksätta hur man vill
Tillsätt majonnäs ochtranbäroch toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär. Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar
Idag gjorde vi lite havrekex, vi gjorde dem sockerfria så att även lillasyster får smaka och glutenfria så att kusinen kan smaka när hon kommer på besök om en vecka
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer. 100 gram valnötter
Börja med att hacka vita chokladen ochtranbären. Med hjälp av en gaffel trycker du ner bollarna. Lägg mjöl, socker och margarin i en skål och tillsätt vitchokladen ochtranbären
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.