Blanda mjölet med bakpulvret och blanda samman med resten av ingredienserna till en deg. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper och platta till de lite
Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem till fikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Arbeta ihop alla ingredienserna till en smuldeg. Vaniljfyllning med knapriga Daimbitar, ja ni förstår. Perfekt kaka att baka till många eller fylla frysen med
Hur som helst bakade jag lite havrekakor i morse. Jag måste säga att jag gillar att baka med havregryn, det blir så härligt knaprigt när man har det i bakverk
Ingredienser 100 gram smör 1 dl socker 1-2 msk sirap 1 msk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 stor nypa flingsalt 2,5 dl mjöl 2 msk kakao Gör såhär. Dela degen i två lika stora delar 4. Lägg rullarna på en bakplåtspappersklädd plåt å tryck till dem lite med en gaffel 7
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.