Dagarna fram till jul har en tendens att inte riktigt räcka till för allt man vill hinna med, som att baka t ex, så jag var inte sen att testa det busenkla recept påhavrekakormedchoklad som Karin med bloggen Karins kök delade med sig av häromsistens
tjock, krämig och med intensiv chokladsmak som kommer från riktig choklad. Drycken är inget att ha med sig ut på utflykt, men smakar desto ljuvligare när man kommer hem med iskalla kinder och ett blodsocker som sjunger blues
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Hacka dillen och lägg ner den i soppan och smaka sedan av med salt och peppar. Fräs löken och vitlöken i lite smör i en kastrull och häll sedan på vattnet och vispgrädden
Forma matskedsstora bollar och lägg sex stycken på varje plåt med ordentliga mellanrum. På bloggen Smitten Kitchen (har ni inte kikat in där ännu så gör det) hittade jag detta oemotståndliga recept på cookies
Häromdagen gjorde jag Hallonfool med krossade oreokex. Denna efterrätt går egentligen att göra med vilka bär och kakor som helst men jag tycker att just hallon & oreokex passar väldigt bra tillsammans
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varm chokladpå den och en smoothie
Medans resten av familjen sov på söta örat i morse så slängde jag även ihop lite kakor. Lägg först lite smet och lägg sen i choklad i mindre bitar, sen mer smet ovanpå
Ljuvliga att äta varma bara med en stor klick smör på. Frallorna är gjorda på två superingredienser - kvarg och havregryn, och blir otroligt nog så jäkla goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.