Blanda till sist i havre ochchokladmed en träslev. Det jag tyckte allra bäst om med kakorna är att de blir så knapriga och håller sig så i kakburken med
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Men självklart kan vi inte ha det så mysigt utan att lämna något gott till barnen och de snälla barnvakterna, så därför slängde jag ihop de här enkla havrekakorna till dem
Tillsätt sirap, alla chokladsorter (knapparna och den hackade chokladen), apelsinskal och vatten. Blanda mjöl, bakpulver, smör, socker, havregryn, vaniljsocker och salt så att degen blir smulig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.