Havrekaka med choklad
www.baka.se
www.baka.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl smält kokosolja
  • 13 dl glutenfria havregryn
  • 11 dl glutenfritt havremjöl går att mixa havregryn i mixern
  • 11/2 dl majsmjöl
  • 11/2 dl potatismjöl
  • 11 1/2 tsk bakpulver
  • 11 dl rårörsocker
  • 13 msk vatten
  • 160 gram mörkchoklad tänk på att välja en utan mjölk, ägg och glutenSmält kokosoljan i en kastrull.
  • 1 Hacka den mörka chokladen.
  • 1 Blanda alla mjölsorterna, sockret och chokladen.
  • 1 Ha i kokosoljan och vattnet och blanda ordentligt.
  • 1 Klicka ut smeten på en plåt 15-30st beroende på vilken storlek man vill ha
  • 1 Grädda mitt i ugnen i 175grader i 10-15 min beroende på hur stora de är.
  • 1 Fler ägg, mjölk och glutenfria recept finns på www.vranvg.blogg.se

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.