Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till och med glutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor som man blir så lycklig av
)180 g bovetemjöl40 g psylliumfröskal1,5 msk agave eller honung (valfritt)1,5 tsk saltGör så här. Vänta ca 5 min för att tillåta degen att svälla maximalt och klicka sedan ut smeten på bakplåtspapper på en plåt och pudra havre eller bovetemjöl över. 180 g bovetemjöl
Tillsätt honung och salt, rör sedan ner linfrö, havregryn och vetemjöl. 25 g jäst6 dl kallt vatten1 msk honung1,5 tsk flingsalt2,5 dl havregryn0,5 dl linfrö10 dl vetemjöl specialRör ut jästen i vattnet i en stor bunke. 10 dl vetemjöl special
Glutenfria havrefrallor med linfrön (ca 16 st). Glutenfria havrefrallor med linfrön (ca 16 st). Goda och nyttiga frukostfrallor med fiberrika havregryn och linfrön som gör brödet saftigt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.