Så gott och det känns verkligen bra för kroppen. Drick och njut. Jag har verkligen älskat att vi har haft en sådan fin, varm och solig sommar men nu är jag redo för höstväder
Idag var jag vrålhungrig så förutom denna tallrik blev det en riskaka med lite keso+kokt ägg+örtsalt, en sked nötsmör, en liten näve mullbär, några cashewnötter och ytterligare ett kokt ägg med bara örtsalt
I Sverige finns det dåligt med bättre buljontärningar/pulver. Det blev en sallad, quinoa, ugnsbakad lax med sesamfrön och en het fisksås på krossade tomater, kokosmjölk, saffran och dill
Låt svalna och bryt isär kakorna. Tryck ihop massan till en fyrkantig kaka, ca 20 x 30 cm, på en plåt med bakplåtspapper. Skär kakan i bitar ca 5 x 5 cm och grädda mitt i ugnen 15 min. 5 cm och grädda mitt i ugnen. 15 min Låt svalna och bryt isär kakorna
Det är ändå något speciellt med stora, lite sega cookies. Den här varianten fick smak av kokos, tranbäroch valnötter, men egentligen kan man smaksätta hur man vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.