Den här veckan var minsista arbetsvecka på kyrkogården för den här säsongen. Det känns vemodigt att ta vinteruppehåll, för jag kommer att sakna minahärliga arbetskamrater, men samtidigt ska det bli ganska skönt att ha liteledigt nu efter att ha jobbat, i stort sett nonstop, ända sedan april
Åh, dessa havrebollar/kokosbollar/kioskbollar är verkligennostalgi för mig. Jag åt dem ofta när jag gickihögstadiet och de sålde dessa på friluftsgården där eller ikioskeni centrum
Mumsmums/YummiYummi/GräddbullarKokosmums ja kärt bakverk har många namn. Receptet ger många bitar, beror ju lite på hur man skär förstås, glutenfritt och håller sig länge i frysen
SILVIARULLTÅRTA. Vispaihop ägg och socker pösigt. Vispa sen försiktigt ner mjöl och bakpulver. Vispainte för mycket, utan blanda bara tills allt är helt blandat
Rör rumsvarmt smör och farinsockerpösigt, gärna med elvisp. Vispai äggen ett i taget. Rör ifilmjölk. Blanda mjöl, kanel, kryddnejlika, ingefära och bikarbonat och rör ner i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.