Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Mina ugnsplåtar behöver inte bakplåtspapper så jag brukar inte använda det och skriver därför inte ut det i recepten längre
Nä, fram med människor som vågar se sanningen och dessutom vågar stå för den. Har man inte choklad chips så går det bra med Marabous mjölkchoklad eller mörk choklad
Ett utmärkt sätt att bli av med de kvarvarande fikon som stått framme över julen och blivit torra. Vi hade några fikon kvar efter julhelgen som jag klippte i bitar och sedan rörde ner i degen till dessa goda limpor
Fyll på med resten av smeten och strö över resterande kanelsocker. Det problemet löser man dock enkelt med denna kanelbullesockerkaka som ursprungligen kommer från Pernilla Wahlgren om jag minns rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.