Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Det var småkakor med bland annat vanilj, kokos, citron, havregryn och rice krispies. Jag var inne på en blogg som jag gillar och såg ett recept på cookies
Kesoscones med havre ochrussin. Har nyligen blivit diagnostiserad med gallsten och kan inte äta alltför mycket fett (och en del andra grejer) utan att reta gallblåsan, så jag ville hitta på ett gott recept med låg fetthalt
Rulla varje bit till en boll och lägg glest på plåtar täckta med bakplåtspapper. Tillsätt vetemjöl, havregryn, kardemumma, russin, bikarbonat och salt och arbeta snabbt ihop till en deg
Men vi hade även gi-knäcke vilket serverades med smör och ost. Eftersom jag tänkte vänta med att baka vissa av de sockerfri bakverken till idag, men sedan fick veta att vi inte skulle bli så många, blev det tyvärr bara en endaste sockerfri kaka jag fick bjuda på
Överdrivet med salt och vatten i ett par dagar, sedan skär man ner på både salt och vatten ju närmare tävlingen man kommer, till att helt utesluta salt dagen innan och endast dricka ett par dl vatten tillsammans med maten
Tryck ut runda kakor med en rund form tex en skål eller glas. Igår blev det bak här hemma, jag gjorde havre och quinoabröd som blev riktigt goda och fluffiga
Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
Blanda allt och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta. Blanda havregryn och vatten och låt svälla i ca 20 min. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta
Fredag och dagen började med byråkratiskt strul. Nåväl, snart helg och jösses vad skönt det skall bli. Ett par sega, knäckiga kakor med smak av havre och sesam
Fyll på med krämen och varva resterande smet med mandelspån på toppen. Mapelsyrup är ju socker det med, men mycket bättre än vanligt socker i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.