Det blev kardemummamuffins toppade med en vanilj- och rabarberfrosting. Detta leder i sin tur till en ständig beslutsångest när jag väl ska baka och måste välja
Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
Blanda allt och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta. Blanda havregryn och vatten och låt svälla i ca 20 min. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta
Fredag och dagen började med byråkratiskt strul. Nåväl, snart helg och jösses vad skönt det skall bli. Ett par sega, knäckiga kakor med smak av havre och sesam
Knäckiga havre och kokos-kolakakor med mörk choklad. Min mor bakade alltid dessa och jag minns så väl att jag älskade dom just för att dom smakade kola och påminde lite om knäck
Tacka vet jag de senaste dagarnas vårvinterväder, med plusgrader, sol och regn. Och med några somriga muffins framdukade till kaffet, då tror man närapå att herr vinter gått i idé för gott
Det visade sig bli ganska smuligt och lite torrt. Men jag har ingenting emot att sitta och plocka lite mindre bitar utan smör eller ost, det behövdes inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.