Sega, tuggiga och supergoda frukost- mellis- eller fikakakor. Du kan anpassa ingredienserna så att kakorna blir mer eller mindre söta och du kan byta ut kokosoljan mot osötat äppelmos eller mosad banan om du vill ha dom lite mindre energirika
Lägg ägg, yoghurt, olivolja i en degblandare och häll ner mjölkoch vattenblandningen. Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till och med glutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor som man blir så lycklig av
Jag tror även att det funkar utan form eller att dela upp degen i två och lägga dem i en springform. Glutenfri limpa är något jag brukar göra till barnen och min man
aprikoser, russin, dadlar, blåbär och tranbär. Blanda havregryn, solrosfrön, pumpakärnor, rostade mandlar och valnötter, torkad frukt, linfrön, fiberhusk, chiafrön och salt i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.