Eller så har Olof bara knäppt av kameran i ett otacksamt ögonblick. Hur ofta har man inte glömt bort sina gamla tacoskal antingen i ugnen efter en tacomiddag, eller bara lämnat dem åt sitt öde i en halvöppen förpackning
Vi var ett litet gäng tjejer som njöt av en massa smårätter och gott att dricka till. I måndags var jag på ett riktigt mysigt ställe i Gamlastan, Sthlm Tapas Selected
Ja, då ska ni verkligen bege er till Sthlm Tapas Selected i GamlaStan. Vill bara tipsa om att när ni går hit så missa inte att du just nu faktiskt kan vinna en resa för två till Barcelona i slutet av november (värde 15 000 kr) bara genom att hashtagga en bild härifrån tillsammans med STHLM TAPAS loggan eller en Estrellastjärna (se ovan), och ange vilken restaurang du är på (i platsinfon). Missa inte heller deras AW, Ruta de STHLM Tapas, på torsdagar 16-19 på Kornhalmstorg 51 i Gamlastan eller någon av deras andra ställen
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Det här gjorde köttet riktigt mört, det lossnar nästanav sig själv från benen. Revbensspjäll av Lamm. Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidan av Åreskutan
Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten. Häll bort vattnet. Koka samman alla ingredienserna, sakta under en timme
Här kommer ett recept på kebab av köttfärs som går snabbt att göra. Du blandar ihop alla ingredienserna till kebabsmeten, platta ut den på plåtar och steker köttet i ugnen
Smaka av såsen med lite gelé (jag hade svartvinbärsgelé) salt och peppar. ca 800 g fransyska2 gula lökar2-3 morötterfärsk timjan2 msk kinesisk sojasalt, pepparBryn steken så den får rejält med färg runtom på alla sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.