Harytterfilè, lyxig potatisgratäng och snabb kantarell sås
Foodfreak
Foodfreak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • Hare
  • 1 st harsadel
  • 1 vitlöksklyfta en skvätt balsamvinäger
  • 1 skvätt rött vin
  • 1 tsk farinsocker
  • rosmarin
  • timjan
  • salt
  • peppar
  • smör och olja till stekning
  • Potatisgratäng
  • 10 potatisar av fast sort
  • 50 g västerbotten ost, eller annan ost
  • 3-4 dl grädde
  • salt
  • peppar
  • Kantarell sås
  • 2 dl kantareller, frusna eller färska
  • 2-3 dl grädde
  • 1 tsk färskhackad persilja
  • salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.