Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Salt och sv. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Vad säger du om en lyxig macka med oxfilé ochkantareller som toppas med en god pepparrotssås. Lägg på en klick av såsenoch servera resten av såsen bredvid
Häll av pastavattnet, häll svampsåsen över pastan, och blanda försiktigt i rödbetorna. Idag tänkte jag dela med mig av ett otroligt gott recept på en pasta med svart trumpetsvamp, kantareller, getost och ugnsrostade rödbetor
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagne med en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge och med en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
bearnaisesås. Tag ut potatisgratängenoch strössla över ost. Potatisgratäng. Hacka löken och låt den långsamt mjukna i en stekpanna med ordentligt med smör
½ dl sweet chilisås. Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur och kyckling som ni säkert har märkt ochkantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Kantareller350-400 g kantareller 3 msk smör 0,5 dl gräslök, fint skuren salt svartpeppar. Langos, ca 15 st1-2 potatisar mjöliga, med skal [1 stor eller 2 mindre] 1,5 dl standardmjölk 20 g jäst 1 tsk florsocker 2,5-3 dl vetemjöl + 0,5 dl till knådning 1,5 tsk salt 0,5 l olja
Stek brödskivorna i smör, fortsätt med att peppra och salta oxfilén samt stek filén i ca 1½ min på varje sida, placera filéerna på bröden, täck med kantarellstuvningenoch toppa med några skivor Västerbottensost. 8 msk gräddstuvade kantareller
Detta är en italiensk lite mer slimmad variant som vi äter med tomatsåsoch bara olika grönsaker. Lägg schnitseln ovanpå grönsakerna, lägg tomatsås bredvid
Medan kaffet gjorde strupen varm samt tillförde den koffeinhalt till min kropp som den behövde kom också receptet till för dagens inlägg till som skulle bestå av en stek på vildsvin späckad med rökt sidfläsk, röstipotatis med selleri och en kantarellsås med en touch av en torr fransk äppelcider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.