Smaka av med salt och peppar. Skiva aprikosernaoch pilla ur granatäppelkärnor. Skölj och tärna aubergine och zucchini och lägg tärningarna i en ugnsfast form
Smaka av med salt och peppar. Skiva aprikosernaoch pilla ur granatäppelkärnor. Skölj och tärna aubergine och zucchini och lägg tärningarna i en ugnsfast form
Bladan samman couscous, apelsin, granatäpplekärnoroch lax. Här har jag i alla fall kombinerat lax med apelsin ochgranatäpple, som sedan ackompanjeras av en sötsyrlig limesås
Det är med stor respekt jag nu tillagar resten av det här lammetoch inser hur oerhört nyttigt det är att lära sig mer om djuruppfödning och bra råvaror när man ska laga mat från grunden under flaggen “närproducerat”
Knid in lammetmed hackad timjan och vitlök, salta och peppra. Lamm, kotteletter, lammbitar, file. Halvera tomaterna och lägg dom på ett bakplåtspapper med snittytan uppåt
Samtliga lamm kommer omedelbart fram och skuffas i tron att det ska bjudas på något gott. Vi har några vänner med anknytning därifrån vars föräldrar håller lamm som vi brukar hälsa på på somrarna
Börja med att strimla kycklingfilén och fräs den i en panna. är med. Man får den härliga smaken av curry samtidigt en liten sting av hetta (bara lite och inte mycket alls) på grund av ingefäran
Här är ett bra recept på en festlig och god middag med något så lyxigt som rostbiff av lamm. Lamm ska aldrig stekas alltför hårt, för då blir köttet torrt, segt och trist
Börja med att strimla kycklingfilén och fräs den i en panna. Man får den härliga smaken av curry samtidigt en liten sting av hetta (bara lite och inte mycket alls) på grund av ingefäran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.