Serverade bara med en enkel gräddås, kokta haricotesvertes och lite färskpotatis. När allt är klart så kokar du haricotesverten i saltat vatten någon minut tills de blir mjukt knapriga
Tina haricotvertes. Vänd runt haricotvertes , lök , persilja och sallad i dressingen. Ta upp laxen ur lagen, lägg upp på tallrikar och servera med marinerade haricotsvertes
Kapris och rödbetor är en oslagbar kombination, lite goda färska haricotesvertes till istället för potatis gör att det hela känns riktigt fräscht och lite lyxigt, glöm inte citronen till
2st Päron, urkärnade och skuren i mindre bitar1st Röd lök, grovhackad200g Haricotesvertes0,5msk Hackad bladpersiljaHavssalt & svartpeppar från kvarnSåhär kan man göra
Tillsätt haricotesvertes och stek dem mjuka, häll på balsamicovinägern och olivoljan, koka upp. 250g Färsk norsk fjordlax á 125g/st1 st förpackning färska Haricotesvertes, ca 200g10st Plommontomater1st Röd lök, finhackat25g Vitlökssmör (från förra receptet, lite har du säkert kvar i kylen
Jag rensade haricotvert och kokade några minuter. Idag blev det finlunch med familjen. Jag började med den rostade vitlöken, skar av toppen och lade på lite utav gårdagens kryddsmör
Forma köttfärsen till kött bullar och stek dem i rapsolja tills de är genomstektaFräs andra halvan av löken i rapsolja tills det blir mjuk, tillsätt salt och peppar, ½ tsk gurkmeja blanda i Haricotsverts och tomatpure
Sötpotatis "pommes frites". Sötpotatis "pommes frites". Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Ni bara måste testa detta. Jag och min roomie åt dessa som snacks härom dagen och doppade i chilibea. På onsdag ska vi ha vänner över så då tänkte vi nog göra dessa tillsammans med en köttbit och god sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.