Här kan du läsa några betraktelser om bönor hos flera kostrådgivare som också insett bönornas fördelar, här Bitte Kempe Björkman på Nutriavans och här skriver Marie Norder Aspholm
Har inte ens koll på vad jag ska blanda i nästa gång, på dag 4. Blev lite taggad att prova det här med surdeg efter att jag var på Mat för livet-mässan
Ibland kan man nästan tro att man precis har gjort det, men efter en närmare titt på innehållsförteckningen ser man att man ätit kokt skinka, med smak av rökarom, inklädd i en lantlig och genuint designad förpackning
En perfekt sås nu när svamparna har börjat dyka upp samt när hösten är på intågande. Idag drog Bondens egen marknad igång för säsongen och roligt var att fler producenter än tidigare deltog
Share this. § Ett svar till Min älskade syster har husdrömmar och jag har bakat spröda Chokladdrömmar. Mmm, bakar man så pass mycket som jag gör ibland så tänker man ständigt på nya recept
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Ju mer mina frukostar efterliknar (nyttigare) efterrätter, desto gladare blir jag. Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.