När vi var i Åre hade vi delat upp så man hade två matdagar och så var man två och två och roterade så man fick laga mat med olika och behövde inte tänka på det varje dag
Dressingen är en majonäs med choritzo, osten en cheddar och rödlöken är syradoch karamelliserad. Här var den även syrad vilket man kan skippa, vill man ha det så finns det att köpa
Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole och tomatsalsa. Limesyrad rödlök. Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till
Hamburgerkväll med en tvist - vego. Smakade väldigt nyttigt och fräscht samtidigt som det är snabbmat. Smakerna gifte sig i munnen, en toppenkombo av salt, sött och starkt
Vid serveringen - börja med en bit omelett i botten och toppa sedan den med lite inkokt lax ochsyrad rödlök, sojabönor, rostade pumpafrön och lite färskost
Mixa majonnäsen och örterna med stavmixer, tills det blivit en skön grön färg. Lördagens projekt hos oss var att laga Lillemor Edlunds frestande medelhavsmeny
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.