Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Skiva ädelosten i så tjocka skivor du vill ha och lägg på de varma hamburgarna
Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Skiva ädelosten i så tjocka skivor du vill ha och lägg på de varma hamburgarna
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Blanda ströbrödet med mjölken och låt det svälla en stund. Blanda gurkan med resten av ingredienserna. Riv den skalade gurkan grovt och pressa ut så mycket av vätskan som möjligt
Jag serverade mina hamburgaremed en grönsallad, ett stekt ägg och olika tillbehör. Hamburgerbröd hör väl inte hemma i en LCHF-kost kanske många tänker, men med mitt glutenfria bröd bakat på ägg, mandelmjöl, kokosmjöl och kokosolja så funkar det riktigt bra
Gillar du inte ädelost så prova med feta eller chévre. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.