Jag trädde dem på grillspett och halstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja. Stek pilgrimsmusslornapå hög värme någon minut på varje sida
Fick passa på att göra pilgrimsmusslor som jag varit sugen på ett bra tag nu, det är ju så gott. Rätterna går runt i gänget så att säga och i år var det på min lott att fixa förrätt
Krydda pilgrimsmusslorna med salt och peppar på båda sidorna. Häll på vinet och vinägern och låt koka sakta tills endast några matskedar vätska återstår
Se till så att musslorna är torra, lägg dem på hushållspapper. Riv köttet på rivjärn, sätt åt sidan. Häll upp ärtröra på tallrikarna, lägg i musslorna strö det rivna köttet ovanpå, dekorera med persilja och olivolja
Lägg upp sallad på tallrikar och på med musslorna. 4 pilgrimsmusslor. 4 pilgrimsmusslor stekta i smör, en riven vitlök och 1 msk persilja, salt & peppar. 4 pilgrimsmusslor 1 liten vitlöksklyfta
Servera pilgrimsmusslorna med ranchdressing och citronklyftor. Låt rinna av på hushållspapper. Recept av Ylva Porsklev pilgrimsmusslor, färska eller frysta
Smöra toasten med oxmärgen och lägg pilgrimsmusslornapå. Lägg in oxmärgen i ugnen på 220 grader i cirka 15-20 minuter. Stek sist pilgrimsmusslorna i cirka 30-40 sekunder per sida i lite olja, smör och lite fett från pancettan. 4 pilgrimsmusslor. 2 romsäckar från pilgrimsmusslorna. 5 potatisar 1 bit pancetta olja, till stekning smör, till stekning 1 msk kapris, finhackad 3 schalottenlökar 3 kvistar färsk timjan 4 pilgrimsmusslor 2 romsäckar från pilgrimsmusslorna 2 msk grapefruktjuice 2 msk olivolja 2 skivor bröd 2 msk smör 3 dl kalvfond 2 oxmärgar salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.