Halstrade pilgrimsmusslor med brynt sojasmör och blomkålspuré - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 pilgrimsmusslor
  • 2 msk Arla® Klarifierat Smör
  • 400 g blomkål
  • 2 msk Arla Köket® vispgrädde
  • ½ dl färsk persilja
  • salt och peppar
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • 2 msk japansk soja
  • färsk persilja
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 pilgrimsmusslor 2 msk Arla® Klarifierat Smör Blomkålspuré: 400 g blomkål 2 msk Arla Köket® vispgrädde ½ dl färsk persilja salt och peppar Brynt smör med soja: 50 g Arla® Svenskt Smör 2 msk japansk soja Garnering: färsk persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.