Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfiskoch gillar lite asiatiska smaker. Tonfisk. Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över
Halstradtonfisk är en riktig favorit. Krydda tonfisken runt om med wasabi&sesame-kryddan. Skär tonfisken i centimetertjocka skivor och placera på ett fint fat
I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver ochtonfisk på burk
Vänd ner spagettin tillsammans med olivoljan och parmesanosten i tonfisksåsenoch rör runt. Pasta, tonfiskochcitron - mycket svårare än så behöver det inte vara för att sätta guldkant på vardagsmaten
Tillsätt tonfisk, crème fraiche, tomatpuré, vatten ochcitronsaft. Häll av vattnet från tonfisken. Låt det hela bli varmt och smaka av med salt & peppar
Tillsätt tonfisk, crème fraiche och dill. Smaka av medcitronsaft, salt och peppar. Var försiktig medcitronsaften så att såsen inte blir för syrlig men snåla inte med saltet
Jag trädde dem på grillspett ochhalstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja. Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.