Skär tonfisken i tunna skivor och servera denna tillsammans med salladen och sesamdressing. 500 g färsk tonfisk. Dela tonfisken i 2 cm tjocka fileér och pensla dessa med smält smör eller kokosolja
Jag hade några skivor färsk tonfisk som jag tänkte grilla men det kändes lite onödigt att tända grillen för att grilla i tre-fyra minuter så jag halstrade fisken i en het panna istället, det gick väldigt bra och den blev riktigt god
Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfisk och gillar lite asiatiska smaker. Tonfisk. Lägg tonfiskskivorna i paneringen och tryck till så att blandningen fastnar ordentligt
Fisk600 g tonfiskfilé i portionsbitar salt (efter smak) peppar (efter smak). Fisk600 g tonfiskfilé i portionsbitar salt (efter smak) peppar (efter smak)
Färsk tonfisk är supergott och enkelt att göra. Strö salt, peppar och chilipeppar på tonfisken, stek i olja på hög värme någon minut på var sida, fisken ska vara röd i mitten
Halstradtonfisk är en riktig favorit. Krydda tonfisken runt om med wasabi&sesame-kryddan. halstra tonfisken snabbt, så att den fortfarande är rosa inuti, på grillen eller i en stekpanna
I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver och tonfisk på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.